Voer de eerste 4 cijfers van uw postcode in en bestel online uw container

Wat is Econedwerk

Econedwerk BV is een samenwerkingsverband van 17 geremomeerde, regionale afval inzamel en sorteerbedrijven, elk bekend en erkend in de eigen regio. EcoNedwerk coordineert de activiteiten op bovenregionaal en landelijk niveau. Concreet betekent dit, dat als uw bedrijf meerdere vestigingen door heel Nederland heeft, dat wij u de totale zorg voor uw afval en reststromen  uit handen kunnen nemen.

De flexibele, professionele en service gerichte instelling van de deelnemende bedrijven hebben als groot voordeel dat u op elke locatie in Nederland op elk moment verzekerd bent van goede en snelle dienstverlening, milieuverantwoorde verwerking maar ook binding met, kennis van en verantwoordelijkheid voor de regio en haar regionale cultuur.

Doormiddel van onze EcoNedwerk intranet module is centrale orderadministratie, facturatie en verantwoording mogelijk. Ook kunt u, door op deze module in te loggen, zelf uw opdrachten inzien en kosten technisch volgen waardoor de kosten voor afvoer en verwerking, per project, inzichtelijk en beheersbaar kunnen worden gemaakt.

Naast de inzameling, bewerking en verwerking van afvalstoffen begeleid EcoNedwerk bedrijven en instellingen bij hun afval- en milieuvraagstukken. Daarbij kunt U rekenen op een gedegen advies over het voorkomen van afval of reststromen, over afvalscheiding aan de bron, recyclage mogelijkheden of nuttige toepassings mogelijkheden.

Econedwerk BV - Postbus 8029 - 4330 AE Middelburg - Tel: 0346 - 353 506 - Fax: 0346 353 644

Intranet - Links